Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/clubtotaal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/search-filter-pro/includes/class-search-filter-post-cache.php on line 1513

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/clubtotaal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/search-filter-pro/includes/class-search-filter-post-cache.php on line 1566
Afsluiting Sportdorp Maasbree - Clubtotaal

Afsluiting Sportdorp Maasbree

vrijdag 30 juni 2017

De activiteiten van het project Sportdorp Maasbree zijn onlangs afgesloten. Door Marlieke Verstraten (projectleider) is verslag gedaan aan ZONmw over de activiteiten en de verantwoording over de besteding van het budget heeft plaatsgevonden. De stuurgroep is ontbonden.

Meer volwassenen en senioren laten sporten

Sportdorp Maasbree had als doel om meer volwassen en ouderen uit het dorp aan het bewegen te krijgen. Actief meedoen was het sleutelwoord. Na twee jaar kunnen we concluderen dat dit meer dan geslaagd is! Er zijn niet alleen meer mensen gaan sporten, ook zijn mensen in beweging gekomen door als vrijwilliger actief aan de slag te gaan.

Binnen de projectperiode hebben diverse verenigingen en andere samenwerkingsverbanden een beroep gedaan op projectsubsidie voor nieuwe initiatieven. Daar waar deze de toets op vernieuwend, duurzaam en samenwerking hebben doorstaan is de subsidie verstrekt.

9 nieuwe initiatieven

Er zijn in Maasbree 9 nieuwe initiatieven gestart waarvan er 5 een structureel karakter hebben gekregen, 3 nog in ontwikkeling zijn en 1 vernieuwend initiatief is helaas gestopt. De volgende initiatieven zijn mogelijk gemaakt middels subsidie vanuit Sportdorp Maasbree: Fit, veilig, valbreken, later verder gegaan onder de naam Zeker Bewegen; BAMM-toernooi; Dynamic Tennis (gestopt); Battle-Run; Door ’t Lank van Bree; Join de Club, ontdek jouw beweegtalent (in ontwikkeling); Samen Bewegen; Praktische Weerbaarheid (in ontwikkeling); De Fitste van Peel en Maas (in ontwikkeling).

Samen scoren