Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/clubtotaal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/search-filter-pro/includes/class-search-filter-post-cache.php on line 1513

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/clubtotaal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/search-filter-pro/includes/class-search-filter-post-cache.php on line 1566
Bobsport bij Venlo Cup: "alcohol mag, maar niet in combinatie met verkeer" - Clubtotaal

Bobsport bij Venlo Cup: “alcohol mag, maar niet in combinatie met verkeer”

woensdag 30 augustus 2017

Afgelopen zaterdag (26 augustus) stond het Bobsportteam weer klaar bij een wedstrijd om mensen bewust te maken van de gevaren van rijden onder invloed.

Er werden afspraken gemaakt met bijna 40 van de 300 bezoekers en 26 personen namen een blaastest af na afloop van de wedstrijd. “We willen de doelgroep van jong volwassenen en hun supporters bewust maken dat alcohol mag, maar niet in combinatie met verkeer,” zegt bestuurder Joris Verweij van de Venlo Cup. “Wij hanteren een verantwoord alcoholbeleid. Uiteindelijk is de bezoeker zelf verantwoordelijk voor zijn of haar deelname in het verkeer. In de kantine stoppen we met schenken als we zien dat iemand genoeg heeft gehad en wijzen we ze hier op. Met Bobsport willen we extra bewustwording creëren.”

“Ook wij zien wel eens dat een kantinebezoeker de auto in stapt met te veel alcohol op,” zegt een bezoeker en tevens vrijwilliger uit een kantine van een andere club. “We proberen als kantinepersoneel hier goed op te letten. De Bobsportcampagne zou ook wel wat zijn voor bij ons!”

Bobsport Venlo cup 2017

Bobsport Venlo cup 2017

Bobsport Venlo cup 2017

Bobsport Venlo cup 2017

Bobsport Venlo cup 2017

Samen scoren