BobSport

Sinds vele jaren is de Bob campagne landelijk actief en inmiddels een begrip geworden. Uit onderzoek is echter gebleken dat 1 op de 10 bestuurders die vertrekt uit de sportkantine teveel gedronken heeft. Daarom is de campagne Bobsport sinds 2015 actief in Noord-Limburg.

Onder het motto ‘Scoor eerst een Bob’, spoort de campagne bezoekers van sportkantines aan alcoholvrij te rijden en met elkaar af te spreken wie als de Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Op deze pagina is te lezen welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden en waar jij als vereniging in Noord-Limburg gratis aan kunt deelnemen.

Campagneteam bij een wedstrijd van jouw vereniging!

Na een wedstrijd of training is het tijd voor een gezellige derde helft: maar wat kan je als sportvereniging doen om sporters en supporters te attenderen op het feit dat alcohol en autorijden niet samengaan? Zet het campagneteam in! Dit campagneteam met volledige BobSport uitstraling komt tijdens een wedstrijd langs bij jouw vereniging.

  • Zij maken vooraf Bob-afspraken met sportkantinebezoekers
  • Nemen (vrijwillige)blaastesten af. Bij 0% alcohol ontvangt de bestuurder een leuke gadget.
  • En geven voorlichting over de Bob-boodschap: 100% Bob is 0% op!

Wil jouw sportvereniging het promotieteam bij een wedstrijd of toernooi op bezoek? Dan kunt je dit kenbaar maken bij je aanmelding voor de campagne. Neem contact met ons op en meld je hier aan!

Ervaringen en recencies

Vooral binnen een hechte club zoals de BEVO is het goed dat er af en toe een buitenstaander het hoe en wat komt vertellen. Een campagne zoals Bobsport maakt mensen weer even bewust!

Eveliene Gereads, bestuurder BEVO

Het is herkenbaar dat er leden of bezoekers zijn die met iets te veel alcohol op achter het stuur kruipen. Door middel van Bobsport willen we uitstralen dat dit niet de juiste manier is. Daarom blijven we het herhalen, alcohol en rijden gaan niet samen!

Ruud de Clerck, Secretaris Venlosche Boys

Wij vinden het belangrijk om een stukje bewustwording te creëren. Het belangrijkste is dat mensen elkaar blijven attenderen op dat ze verantwoordelijk met alcohol moeten omgaan en niet onder invloed achter het stuur kruipen.

Barry Koreman, MHCV

Populaire evenementen

Neem contact op

Heb jij een vraag voor Clubtotaal, laat dan een bericht achter via ons contactformulier of mail naar: info@clubtotaal.nl

Veelgestelde vragen

Samen scoren